Utkomstskydd för företagare

Ett medlemskap i en arbetslöshetskassa är det enda sättet att påverka arbetslöshetsdagpenningens storlek. Hantera dina risker och bli medlem i AYT-kassan.

Vad får du för medlemsavgiften? »

Aktuellt

Fakturering av medlemsavgift 2019

15.1.2019 - 09:44

Vi skickade e-fakturor den 11 januari och postade pappersfakturor den 14 januari. När du får din räkningen, kontrollera att din fakturering på AYT är aktuell. Alltid meddela oss om ändringar så snart...

Läs mer »

Arbetslösas kortvariga studier underlättas

7.1.2019 - 16:28

En lagändring underlättar kortvariga studier under arbetslöshet från och med 1.1.2019. Studier som varar högst sex månader kan inledas utan bedömning av om studierna är på deltid eller heltid eller...

Läs mer »

Räknare

Om du vill beräkna storleken på AYT-kassans medlemsavgift eller eventuell dagpenning, kan du använda våra räknare nedan.

Du kommer till AYT-kassans räknare via länkarna för beräkning av medlemsavgiften och företagardagpenningen. Länken för beräkning av efterskyddsdagpenning går till webbplatsen för Arbetslöshetskassornas samorganisation.

Beräkna storleken på din medlemsavgift »

Beräkna din företagardagpenning » 

Beräkna din efterskyddsdagpenning »

Ta kontakt

AYT-kassans kontaktuppgifter finns nedan.

Banvaktsgatan 2, 00520 Helsingfors
Tfn 09 2535 3100
asiakaspalvelu [at] ayt.fi

Alla kontaktuppgifter »

Bli medlem i kassan

Medlemskap i AYT-kassan är ett klokt och förmånligt sätt att hantera risker som gäller företagsverksamhetens kontinuitet.

Ett medlemskap i en arbetslöshetskassa är det enda sättet att påverka arbetslöshetsdagpenningens storlek. Trygga din framtid och bli medlem i AYT-kassan genast eller läs mera om medlemskapet.