Utkomstskydd för företagare

Ett medlemskap i en arbetslöshetskassa är det enda sättet att påverka arbetslöshetsdagpenningens storlek. Hantera dina risker och bli medlem i AYT-kassan.

Vad får du för medlemsavgiften? »

Aktuellt

Sammanslagning av AYT och SYT

24.5.2019 - 10:55

Kassamöten 23.5.2019 har bestämt om fusion av AYT till Företagarnas Arbetslöshetskassa i Finland SYT från och med 1.1.2020. Ett meddelande om fusion (på finska) kan läsas här. Sammanlagning kräver...

Läs mer »

Ändringar i arbetslöshetsskyddet för dem som arbetar i familjeföretag 1.7.2019

3.4.2019 - 12:04

En person som arbetar i ett familjeföretag och är ArPL-försäkrade och har ingen ägarandel i företaget betraktas från och med 1.7.2019 som löntagare när det gäller arbetslöshetsskyddet...

Läs mer »

Räknare

Om du vill beräkna storleken på AYT-kassans medlemsavgift eller eventuell dagpenning, kan du använda våra räknare nedan.

Du kommer till AYT-kassans räknare via länkarna för beräkning av medlemsavgiften och företagardagpenningen. Länken för beräkning av efterskyddsdagpenning går till webbplatsen för Arbetslöshetskassornas samorganisation.

Beräkna storleken på din medlemsavgift »

Beräkna din företagardagpenning » 

Beräkna din efterskyddsdagpenning »

Ta kontakt

AYT-kassans kontaktuppgifter finns nedan.

Banvaktsgatan 2, 00520 Helsingfors
Tfn 09 2535 3100
asiakaspalvelu [at] ayt.fi

Alla kontaktuppgifter »

Bli medlem i kassan

Medlemskap i AYT-kassan är ett klokt och förmånligt sätt att hantera risker som gäller företagsverksamhetens kontinuitet.

Ett medlemskap i en arbetslöshetskassa är det enda sättet att påverka arbetslöshetsdagpenningens storlek. Trygga din framtid och bli medlem i AYT-kassan genast eller läs mera om medlemskapet.