Hae päivärahaa tai tarkastele tietojasi

Tältä sivulta pääset AYT-kassan sähköiseen e-Asiointiin, jossa voit täyttää päivärahan jatkohakemuksen sekä lähettää hakemuksen liitteet. Voit myös tarkastella ja muokata AYT-kassan järjestelmästä löytyviä henkilötietojasi e-Asioinnissa.

Kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi. Huomaathan, että ensimmäistä päivärahahakemusta ei ole mahdollista lähettää e-Asioinnin kautta vaan se on lähetettävä postitse kassaan.

Hae päivärahaa tai tarkastele jäsenyystietojasi klikkaamalla tästä.

 

HUOM!

Älä kirjaudu e-Asiointiin muuttaaksesi vakuutustasoasi, yhteystietojasi tai ilmoittaaksesi muista jäsenyytesi liittyvistä muutoksista.

Voit ilmoittaa jäsenyyteesi liittyvistä muutoksista joko verkossa sähköisellä lomakkeella Sähköinen asionti-valikosta tai sähköpostilla tai kirjeellä.

 

Laskurit

Jos haluat laskea AYT-kassan jäsenmaksun tai mahdollisen päivärahasi suuruuden, voit hyödyntää alla olevia laskureitamme.

Jäsenmaksu- ja yrittäjäpäivärahalaskurien linkeistä pääset AYT-kassan omiin laskureihin.

Jälkisuojapäivärahalaskurin linkki ohjaa sinut Työttömyyskassojen yhteisjärjestön verkkosivustolle.

Laske jäsenmaksusi suuruus »

Laske yrittäjäpäivärahasi  »

Laske jälkisuojapäivärahasi »

Esite

 

Julkaisemme vuosittain päivitetyn esitteen. Esite on luettavissa tästä sähköisessä muodossa. Halutessasi voit myös tilata julkaisemaamme materiaalia maksutta omaan tai ammattikäyttöön.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä - asiantuntijat palveluksessasi!

puh. 09 2535 3100
sähköposti asiakaspalvelu [at] ayt.fi

Kaikki yhteystiedot »