Hae päivärahaa tai tarkastele tietojasi

Tältä sivulta pääset AYT-kassan sähköiseen e-Asiointiin, jossa voit täyttää päivärahan jatkohakemuksen sekä lähettää hakemuksen liitteet. Voit myös tarkastella ja muokata AYT-kassan järjestelmästä löytyviä henkilötietojasi e-Asioinnissa.

Kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi. Huomaathan, että ensimmäistä päivärahahakemusta ei ole mahdollista lähettää e-Asioinnin kautta vaan se on lähetettävä postitse kassaan.

Hae päivärahaa tai tarkastele jäsenyystietojasi klikkaamalla tästä.

AYT-kassan aukiolo ja päivärahan hakeminen loppuvuonna 2019

Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa (AYT) sulautuu Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassaan (SYT) 1.1.2020. AYTn asiakaspalvelu on avoinna viimeisen kerran 20.12.2019 klo 9-11.

Jotta päiväraha ehtisi maksuun ennen jouluaattoa, jatkohakemuksen on oltava perillä AYT-kassassa 19.12.2019 klo 13 mennessä.

Käsittelemme päivärahahakemuksia vielä 20.12.2019 klo 11 asti. Viimeisenä aukiolopäivänä käsitellyt hakemukset ovat maksussa 27.12.2019.

Sähköinen päivärahan hakeminen eAsioinnin kautta ei ole mahdollista ajalla 20.-31.12.2019, jolloin AYT- ja SYT-kassojen tietojärjestelmät yhdistetään. Vuonna 2020 päivärahan hakeminen tapahtuu SYT-kassan eAsioinnista.

HUOM!

Älä kirjaudu e-Asiointiin muuttaaksesi vakuutustasoasi, yhteystietojasi tai ilmoittaaksesi muista jäsenyytesi liittyvistä muutoksista.

Voit ilmoittaa jäsenyyteesi liittyvistä muutoksista joko verkossa sähköisellä lomakkeella Sähköinen asiointi-valikosta, sähköpostilla tai kirjeellä.

 

Laskurit

Jos haluat laskea AYT-kassan jäsenmaksun tai mahdollisen päivärahasi suuruuden, voit hyödyntää alla olevia laskureitamme.

Jäsenmaksu- ja yrittäjäpäivärahalaskurien linkeistä pääset AYT-kassan omiin laskureihin.

Jälkisuojapäivärahalaskurin linkki ohjaa sinut Työttömyyskassojen yhteisjärjestön verkkosivustolle.

Laske jäsenmaksusi suuruus »

Laske yrittäjäpäivärahasi  »

Laske jälkisuojapäivärahasi »

Esite

 

Julkaisemme vuosittain päivitetyn esitteen. Esite on luettavissa tästä sähköisessä muodossa. Halutessasi voit myös tilata julkaisemaamme materiaalia maksutta omaan tai ammattikäyttöön.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä - asiantuntijat palveluksessasi!

puh. 09 2535 3100
sähköposti asiakaspalvelu [at] ayt.fi

Kaikki yhteystiedot »