Jäsenille

Tässä osiossa on yleisiä neuvoja ja perustietoja AYT-kassan jäsenelle. Halutessasi saat henkilökohtaista neuvontaa puhelinpalvelustamme, toimistomme asiakaspalvelusta ja sähköpostitse.

Sinun kannattaa pitää aktiivisesti yhteyttä kassaan jäsenyytesi aikana ja ilmoittaa meille pieniltäkin tuntuvista yritystoimintasi muutoksista, kuten omistussuhteiden tai oman asemasi muutoksista yrityksessä. Ajantasaiset jäsentiedot auttavat meitä neuvomaan sinua kulloisenkin tilanteesi mukaan ja välttämään katkokset ansioturvassa.

Tärkeät lomakkeet

Kaikki päivärahan hakijan tarvitsemat lomakkeet, kuten päivärahahakemus ja myyntivoittolaskelma, ovat tulostettavissaa alla olevasta linkistä Työttömyyskassojen yhteisjärjestön verkkosivustolta. Jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, voit tilata tarvitsemasi lomakkeet AYT-kassan toimistosta.

Kaikki lomakkeet

Laskurit

Jos haluat laskea AYT-kassan jäsenmaksun tai mahdollisen päivärahasi suuruuden, voit hyödyntää alla olevia laskureitamme.

Jäsenmaksu- ja yrittäjäpäivärahalaskurien linkeistä pääset AYT-kassan omiin laskureihin.

Jälkisuojapäivärahalaskurin linkki ohjaa sinut Työttömyyskassojen yhteisjärjestön verkkosivustolle.

Laske jäsenmaksusi suuruus »

Laske yrittäjäpäivärahasi  »

Laske jälkisuojapäivärahasi »

Esite

 

Julkaisemme vuosittain päivitetyn esitteen. Esite on luettavissa tästä sähköisessä muodossa. Halutessasi voit myös tilata julkaisemaamme materiaalia maksutta omaan tai ammattikäyttöön.