Jäsenkyselyn tuloksia 2017

”AYT-kassan tavoitteena on työttömyyskassakentässä erottua muista kassoista ihmisläheisellä palvelulla. Olemme toiminnassamme keskittyneet hyvään tavoitettavuuteen sekä nopeaan ja asiantuntevaan palveluun, joka kulkee läpi jäsenyyden.

Meille ei riitä se, että otamme yrittäjän jäseneksi, vaan jäsenyyden päättyessäkin haluamme varmistaa, että ansaittu turva jatkuu katkottomana myös esimerkiksi palkkatöihin siirryttäessä.

Tämän kyselyn avulla saimme mukavasti kehityskohteita, joita lähdemme systemaattisesti viemään eteenpäin. Lisäksi tuloksista saamamme hyvä palaute innostaa meitä ylläpitämään tarjoamaamme tasoa ja vahvistaa entisestään käsitystämme siitä, että olemme keskittyneet jäsenille tärkeisiin toiminnan osa-alueisiin.

Hyvät tulokset eivät saa kuitenkaan jarruttaa kehitystämme ja määrätietoisella kehittämisellä tulemme varmistamaan sitä, että palvelujen tasoa saadaan jatkossa entistä korkeammalle. Tätä tulemme seuraamaan jäsenkyselyillä jatkossakin.

Koosteet jäsenkyselyn tuloksista ovat luettavissa pdf-tiedostoina verkkosivustomme Materiaalipankki- osiossa (linkki) sanallisena analyysina  ja pylväsdiagrammeina.

 

Suurkiitokset siis teille kyselyyn vastanneille.

 

Talvisin terveisin,

kassanjohtaja Sami Aapro”